Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco

May 23, 2013 - Aperitive/Garnituri

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.

Ingrediente
  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 gr. braza cremoasa din lapte de capra de la Delaco
  • 1 ou
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Aluatul l-am lasat la dezghetat.

L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.

Aluatul l-am taiat in forma de patrat

Intr-un castonel am batut oul cu putina sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.

Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.

In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.

  • Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri