Varza calita

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 2,5 kg varza alba murata capatana
  • 100 g untura
  • 1 g piper boabe
  • 1 g foi de dafin
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Varza alba se curata de cotoare, se taie fasii lungi si se stoarce bine de zeama.

Tehnica prepararii

Varza se inabusa in untura. Se adauga treptat apa necesara, piper, foi de dafin si se introduce in cuptor, circa 40 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri