Bucataras TV: reteta de Fusilli cu conopidă și pesmet

Dec 3, 2013 - Paste

Conopida fierbe în câteva minute și are un gust discret, ceea ce o face ideală pentru rețete rapide. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste

Ingrediente
  • cartof
  • ulei de măsline extravirgin
  • paste fusilli
  • oregano
  • pătrunjel verde
  • file de anșoa conservat în ulei
  • pesmet
  • conopidă
  • usturoi
  • brânză caciotta
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare
Tips:

Brânza nu se pune niciodată în paste când sunt încă pe foc, ci doar după ce se iau deoparte. Se pune pesmet în farfurie. Se pun pastele deasupra. Apoi se presară puțin pesmet și brânză rasă. Se pune o conpidă deasupra. Farfuria se pune în alamandră pentru un minut.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri