Taitei cu branza

May 28, 2014 - Paste

Ingrediente
  • 700 g taitei
  • 150 g unt
  • 400 g branza telemea de oi
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc in apa 15 minute si se trec prin jet de apa rece. Branza se spala si se rade.

Tehnica prepararii

Taiteii se asaza intr-o tava cu unt infierbantat, se adauga branza (300 g), se niveleaza compozitia, se presara cantitatea de branza ramasa si se introduce la cuptor 5 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se serveste in tambal. Se serveste cald.

  • O portie: 250 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri