Spaghete cu branza de vaci

May 28, 2014 - Paste

Ingrediente
  • 700 g spaghete
  • 1 kg branza de vaci
  • 150 g unt
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Spaghetele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare, se adauga apa rece, se racesc in apa 15 minute si se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Branza de vaci se amesteca cu unt topit (100 g) si spaghete.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste cald, cu unt deasupra.

  • O portie: 330 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri