Macaroane cu sos tomat

May 28, 2014 - Paste

Ingrediente
  • 700 g sos tomat
  • 150 g ulei
  • 400 g sos tomat
  • 250 g cascaval
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cascavalul se curata de coaja si se rade.

Tehnica prepararii

Macaroanele se rup si se introduc in apa (circa 3,5 l) clocotita cu sare. Dupa ce se fierb, se adauga apa rece si se tin 15 minute, se strecoara, se trec prin jet de apa rece si se scurg bine de apa. Se aseaza intr-un vas cu ulei infierbantat, se amesteca cu sosul tomat si se presara cascaval ras.

Prezentarea si servirea

Macaroanele se prezinta pe platou sau farfurie. Se servesc calde.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri