Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii

Dec 3, 2013 - Paste

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat.

Ingrediente
  • tortiglioni
  • ricotta proaspătă de oaie
  • mentă
  • unt
  • roșii deshidratate
  • sare
  • piper
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se pune puțina apă de la paste peste ricotta și menta tocată. Se taie și roșiile deshidratate și se pun în ricotta. Când pastele sunt al dente, se strecoară și se pun peste ricotta. Se pun pastele într-o farfurie. Se decorează cu roșii deshidratate, pecorino și o frunză de mentă.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri