Cuibusor de pasarele a la Ludmila

Apr 30, 2009 - Paste

Ludmila ne-a rasfatat cu retete deosebite. Ma puteti contrazice?

Ingrediente
  • - 500gr pipote de pasare
  • - 200gr ciuperci proaspete(champignon)
  • - 2 cepe (medii)
  • - 1 morcov
  • - 100ml lapte
  • - 4 linguri de ulei
  • - 400gr spaghetti
  • - 50 gr unt
  • - 200 gr cascaval(tare)
  • - Sare si condimente dupa gust
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.

Dupa ce am prajit legumele,adaugam pipotele,laptele,sarea si condimentele, si lasam la foc mic cam 40-45 min(cu capacul pus ca sa se inabuse pipotele sis a devina moi.
Separat fierbem spaghetele in 2 litri de apa cu 2 ling sare, cand sunt gata le strecuram de apa si adaugam untul:
In etapa a 2, finalizam cuibusoarele. Deci spaghetele le aranjam in in forma de cuib, 4 sau mai multe intr-o tigaie adanca.

In mijlocul acestora punem pipotele inabusite cu legumele,deasupra radem cascavalul.
In cuptorul preincalzit punem cuibusoarele cam 10-15 min la t de 170-180grade

Mancarica este gata , ea se serveste cu rosii proaspete si ardei…

POFTA BUNA!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri