Iofca cu branza de vaci

May 27, 2014 - Paste

Ingrediente
  • 600 g branza de vaci
  • 150 g margarina
  • 200 g smantana
  • 1 kg taitei de casa
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se scurg.

Tehnica prepararii

Taiteii fierti se amesteca cu branza de vaci si smantana, se asaza intr-un vas cu margarina topita si se introduc la cuptor circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou fierbinte sau farfurie calda. Se serveste cald.

  • O portie: 275 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri