Macaroane cu branza

May 27, 2014 - Paste

Ingrediente
  • 600 g macaroane
  • 500 g branza telemea de oi
  • 100 g ulei
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Branza telemea se spala si se rade.

Tehnica prepararii

Macaroanele se rup si se introduc in apa (circa 3 l) clocotita cu sare. Dupa ce se fierb, se adauga apa rece si se tin 15 minute, se strecoara, se trec prin jet de apa rece si se scurg bine de apa. Se asaza intr-un vas cu ulei infierbantat, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor timp de 10 minute.

Prezentarea si servirea

Macaroanele se servesc pe platou sau farfurie. Se servesc calde.

  • O portie: 250 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri