Paste cu branza cu mucegai

Sep 30, 2013 - Paste

Pentru ca imi plac pastele si pentru ca am vrut unele mai altfel, am inceput a cerceta prin frigider. Putina branza cu mucegai, smantana si cativa mieji de nuca si gata sosul pentru paste!

Ingrediente
  • 100 g paste proaspete
  • 100 g branza cu mucegai Danish Blue
  • 2 linguri de smantana
  • miez de nuca
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Am pus pastele intr-un vas Zepter impreuna cu apa, am acoperit cu capacul si l-am pus pe foc. Dupa 5 minute acul indicator a urcat in zona verde (cantitatea de apa fiind foarte mica) si am oprit focul. Am lasat vasul acoperit.

Pentru ca pastele erau proaspete, timpul de preparare a fost foarte scurt. Am scurs pastele si le-am amestecat cu putin unt.

Am trecut la prepararea sosului de branza. Am pus vasul rece pe foc, am pus branza taiata in bucati. Vasul a inceput sa se incinga, iar branza sa se topeasca. Am amestecat, am adaugat si smantana si am oprit focul.

Am pus pastele pe o farfurie si am adaugat sosul de branza. Am decorat cu cateva bucatele de branza cu mucegai si nuci.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri