Spaghete cu dovlecei

Jun 16, 2013 - Paste

Cum la vremea asta am mereu un dovlecel in frigider, am incercat ceva nou pentru o masa rapida de pranz. Paste cu dovlecei...

Ingrediente
  • 200 g spaghete
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • busuioc
  • ardei iute
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Am pus spaghetele la fiert in apa clocotita.

Intre timp am tocat marunt ceapa si usturoiul, iar dovlecelul l-am taiat cubulete.

Rosiile le-am taiat in doua si le-am dat prin razatoarea robotului. Am obtinut un suc de rosii atat de bun...

Am scurs spaghetele fierte si le-am amestecat cu putin unt.

Intr-o tigaie incinsa am pus putin ulei, apoi ceapa si usturoiul tocate. Am amestecat. Cand au capatat o culoare usor aurie am adaugat dovlecelul.

Cand dovlecelul s-a inmuiat am adaugat cateva linguri de suc de rosii. Am condimentat cu sare si cateva feliute de ardei iute.

La final am asezat pastele pe un platou, legumele si am decorat cu cateva frunzulite de busuioc.

Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri