Gogosari umpluti cu salata de cruditati

May 7, 2014 - Salate


Ingrediente
  • 500 gr gogosari ( 10 bucati)
  • 15o gr morcovi
  • 150 gr telina radacina
  • 150 gr sfecla rosie
  • 150 gr ridichi
  • 100 gr gulii
  • 150 gr varza alba
  • 250 gr ardei kapia
  • 50 gr lamai
  • 100 gr branza telemea
  • 100 gr smantana
  • 5 gr piper macinat
  • 15 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Gogosarii si ardeii kapia se spala si se curata. Morcovii, telina, sfecla rosie, ridichile, varza alba si guliile se curata, se spala si se taie fasii foarte inguste (julien). Lamaia se spala si i se extrage sucul. Branza telemea se spala si se rade fin.

Tehnica prepararii

Legumele taiate se tin in suc de lamaie circa 30 minute. Se amesteca cu sare, piper, branza telemea si smantana. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii kapia si gogosarii care se monteaza sub forma de ciuperca.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • o portie : 150 gr

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri