Salata de chilca

Jun 13, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 800 g chilca
  • 1 kg cartofi
  • 200 g morcovi
  • 400 g ceapa uscata
  • 100 g ceapa verde
  • 200 g castraveti murati
  • 100 g masline
  • 25 g marar verde
  • 100 g ulei
  • 30 ml otet 9 grade
  • 2 g piper macinat
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se trec prin razatoarea fina. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se spala si se taie marunt. Chilca se curata si se spala. Maslinele se spala.

Tehnica prepararii

Cartofii se amesteca cu chilca, morcovi, ceapa si ceapa verde, castraveti murati, marar, sare, piper, ulei si otet. Se asaza pe platou cu decor din masline.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.

  • Gramaj produs finit: 2,2 kg

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri