Rosii umplute cu salata de legume

May 9, 2014 - Salate




Ingrediente
  • 800 gr rosii proaspete
  • 100 gr fasole verde din conserva
  • 150 gr morcovi
  • 250 gr cartofi
  • 100 castraveti murati
  • 50 gr marar verde
  • 100 gr ulei
  • 50 gr mustar
  • 2 gr piper macinat
  • 20 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Rosiile se spala, se taie capacul si se scoate miezul. Cartofii si morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare, se racesc si se taie fasii.

Fasolea verde conserva se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se taie bucati mici. Castravetii murati se spala si se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Legumele se amesteca cu mustar, marar, ulei, piper si sare. Rosiile se umplu cu salata obtinuta. Se pastreaza la frigider.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 100 gr

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri