Salata a la Moscova

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 850 gr carne manzat calitatea I
  • 500 gr castraveti murati
  • 100 gr salata verde
  • 300 gr rosii proaspete
  • 350 gr telina radacina
  • 50 gr mustar
  • 50 gr marar verde
  • 500 gr maioneza
  • 30 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de manzat se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma. Dupa fierbere, carnea se raceste si se taie marunt. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Telina se spala, se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Maioneza se prepara, folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Carnea taiata marunt se amesteca cu castraveti, telina, maioneza, mustar si sare. Se aranjeaza salata pe platou, cu rondele de rosii si marar verde deasupra.

Prezentarea si servirea

Salata se prezinta in salatiera, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 200 gr

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri