Salata a la rus

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 1,8 kg cartofi
  • 300 g morcovi
  • 400 g mazare conserva
  • 2 g piper macinat
  • 75 g piper macinat
  • 450 g maioneza
  • 50 g patrunjel
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala ; jumatate din cantitate se taie marunt, iar restul se lasa frunze pentru decor. Maioneza se prepara folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Cartofii se amesteca cu morcovi, mazare, piper, mustar, patrunjel verde taiat marunt, 300 gr maioneza si sare. Se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 200 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri