Salata boeuf

May 12, 2014 - Salate

O portie: 200gr

Ingrediente
  • 1,5 kg cartofi
  • 350 gr carne de vita calitatea I
  • 100 gr mustar
  • 500 gr castraveti murati
  • 400 gr maioneza
  • 100 gr gogosari rosii in otet
  • 50 gr patrunjel verde
  • 50 gr salata verde
  • 2 gr piper macinat
  • 25 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se raceste si se taie cuburi mici.

Cartofii se spala, se fierb cu coaja in apa cu sare, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi mici. Patrunjelul verde se curata, se spala. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Gogosarii se curata, se spala si se taie diferite forme pentru decor.

Tehnica prepararii

Jumatatea din cantitatea de maioneza, se amesteca cu mustar, cartofi, castraveti, carne, piper si sare. Salata obtinuta se monteaza pe platou sau in farfurioare. Se orneaza cu restul de maioneza, frunze de patrunjel verde, gogosari si frunze de salata verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurioara. Se serveste rece.

  • O portie: 200gr

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri