Salata cu somon fume, rucola, parmezan

Feb 21, 2013 - Salate

Potrivita pentru o masa de pranz sau pentru o cina usoara.

Ingrediente
  • o mana de frunze de rucola
  • 2 fasii de somon fume
  • 5 rosioare
  • 5 oua de prepelita
  • parmezan
  • dressing de ulei de masline si vinaigrette
  • sare
  • piper
  • seminte de floarea soarelui
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Spalati rucola si rosioarele si uscati-le.

Fierbeti ouale de prepelita si curatati-le.

Taiati parmezanul in fasii subtiri si rupeti si somonul in fasii potrivite.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, stropiti cu dressing dupa gust, condimentati cu sare si piper si aruncati un pumn de seminte de floarea soarelui peste salata.

Pofta buna va doresc!

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri