Salata de andive

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 1,7 kg andive
  • 100 g ulei
  • 250 g oua
  • 25 ml otet 9 grade
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Andivele se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie bucati (spalarea andivelor se face foarte repede pentru a se evita amareala). Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pâna ajung de consistenta tare, se curata de coaja, se taie felii.

Tehnica prepararii

Se prepara un sos din otet, sare, ulei, 100 ml apa si se amesteca cu andivele.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera, cu decor din felii de ou. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri