Salata de ardei copti

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2 kg ardei gras
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet 9 grade
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ardeii de marime egala, se coc pe plita incinsa. Se asaza intr-un vas, se presara cu sare, se acopera vasul si se lasa sa se raceasca. Se curata de pielite, se asaza pe platou sau salatiera.

Tehnica prepararii

Ardeii se sareaza si se adauga deasupra ulei si otet diluat cu apa.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau salatiera. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri