Salată de boeuf a la Hunedoara

Apr 27, 2009 - Salate

Reteta bucatarasului Dragos pentru o salata de boeuf.

Ingrediente
  • cartofi morcovi patrunjel piept de pui mazare castraveti murati
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se fierb cartofii, morcovii, pieptul de pui (cantitate dupa preferinta) si se toaca marunt. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si ulei. Se amesteca cu ingredientele castravetii murati, mazarea si se adauga maioneza. Se pune intr-un bol si se orneaza cu imaginatie :) !

Pofta buna!

Toate bune,

Bucataras

Dragos (Hunedoara)

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri