Salata din branza cu rosii

Jun 13, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 800 g branza de vaci
  • 500 g rosii proaspete
  • 150 g ceapa
  • 100 g smantana
  • 100 g unt
  • 100 g lamaie
  • 1 g piper macinat
  • 1 g boia de ardei dulce
  • 20 g ardei iute
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Brânza se trece prin sita. Rosiile se curata, se spala, se taie marunt, se indeparteaza semintele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Untul se alifiaza (se amesteca). Lamaia se spala si i se extrage sucul. Ardeiul iute se spala si se taie rondele.

Tehnica prepararii

Brânza de vaci se amesteca bine cu smantana, unt, ceapa, rosii, boia de ardei, piper, sare, sucul de lamaie si se omogenizeaza.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau raviera, cu decor din rondele de ardei iute.

  • Gramaj produs finit: 1,5 kg

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri