Salata de morcovi

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2 kg morcovi
  • 50 g ulei
  • 100 g lamaie
  • 30 g patrunjel verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Morcovii se spala, se curata, se rad prin razatoarea fina. Lamaile se spala si li se extrage sucul. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Morcovii se amesteca cu ulei, suc de lamaie, sare si patrunjel verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste rece.

  • O portie: 160 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri