Salata de pasare in aspic

May 12, 2014 - Salate





Ingrediente
  • 750 g salata de pasare
  • 275 g aspic
  • 50 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Aspicul se topeste in baie cu apa fierbinte. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Se monteaza pe platou sau farfurie salata de pasare, se innapeaza (acopera) cu aspic si se introduce in frigider.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri