Salata de spaghete cu sos vinegret

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 300 g spaghete
  • 250 g sunca presata
  • 250 g ciuperci conserva
  • 50 g patrunjel verde
  • 500 g sos vinegret
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare 12 minute, se racesc cu apa rece si se taie bucati de 5-6 cm lungime. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Sunca presata se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Sosul vinegret se prepara folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Spaghetele se amesteca cu sunca, ciuperci, patrunjel verde si sos vinegret.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera. Se serveste rece.

  • O portie: 170 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri