Salata din castraveti cu rosii si ceapa

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 1 kg castraveti verzi
  • 700 g rosii proaspete
  • 200 g ceapa
  • 50 g marar verde
  • 100 g ulei
  • 50 ml otet 9 grade
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Castravetii se spala, se curata de coaja si se taie felii subtiri. Rosiile se spala, se curata, se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Mararul se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Feliile de castraveti se asaza in salatiera sau raviera. Deasupra se asaza felii de rosii si ceapa. Se sareaza, se adauga ulei si otet. Mararul verde se presara deasupra.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste rece.

  • O portie: 170 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri