Salata din conopida cu mustar

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2 kg conopida
  • 75 ml otet 9 grade
  • 200 g ulei
  • 100 g mustar
  • 200 ml apa minerala
  • 50 g marar verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Conopida se curata, se separa buchetele, se fierb in apa cu sare, se indeparteaza apa si se racesc. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Se prepara un sos de mustar, otet, sare, apa minerala si ulei. Sosul format se adauga peste buchetelele de conopida.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera, cu marar verde deasupra. Se serveste rece.

  • O portie: 200 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri