Salata din conopida

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 3 kg conopida
  • 75 g ulei
  • 50 ml otet 9 grade
  • 40 g marar verde
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare, se scurge de apa si se raceste. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza cu putina apa.

Tehnica prepararii

Peste buchetelele de conopida asezate in salatiera sau raviera se adauga ulei, otet si sare.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera, cu marar verde deasupra. Se serveste rece.

  • O portie: 200 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri