Salata din cruditati cu sos ketchup

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 500 gr morcovi
  • 200 gr telina radacina
  • 200 gr sfecla rosie
  • 200 gr varza alba
  • 500 gr mere
  • 200 gr gulii
  • 200 gr varza rosie
  • 500 gr rosii proaspete
  • 200 gr ardei gras
  • 150 gr lamai proaspete
  • 250 gr smantana
  • 250 gr sos ketchup
  • 2 gr piper macinat
  • 30 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Morcovii, telina, sfecla rosie, guliile, varza alba, varza rosie, merele si ardeii grasi se curata, se spala si se taie fasii foarte subtiri (julien). Rosiile se spala si se taie felii. Lamaile se spala si li se extrage sucul.

Tehnica prepararii

Legumele se amesteca usor, adaugand sare, piper si suc de lamaie.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu smantana si sos ketchup. Se serveste rece.

  • O portie: 250 gr

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri