Salata din oua cu maioneza (germana)

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 500 g maioneza
  • 25 g zahar pudra
  • 5 g piper macinat
  • 100 g sunca presata
  • 50 g lamaie
  • 150 g salata verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare. Se racesc, se curata de coaja si se taie in sferturi. Sunca se taie felii subtiri. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, se taie fasii subtiri. Lamaia se spala si i se extrage sucul.

Tehnica prepararii

Ouale se amesteca cu sunca, salata verde, maioneza, zahar, piper si sare. Se potriveste gustul cu suc de lamaie.

Prezentarea si servirea

Salata se prezinta in salatiera. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri