Salata din telina

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 1,5 kg telina radacina
  • 400 g maioneza
  • 200 g iaurt
  • 50 g lamaie
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Telina se curata ,se spala, se taie fasii foarte subtiri (julien) si se tine in apa rece cu suc de lamaie. Lamaia se spala si i se extrage sucul.

Tehnica prepararii

Telina se scurge de apa si se amesteca cu maioneza, sare si iaurt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie : 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri