Salata din varza alba proaspata

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2,250 kg varza alba
  • 100 g ulei
  • 50 ml otet 9 grade
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Varza se curata de cotoare si frunzele depreciate, se spala si se taie fasii subtiri. Otetul se dilueaza cu putina apa.

Tehnica prepararii

Varza se freaca cu sare, se lasa 10 minute pentru a se inmuia, se stoarce de apa si se amesteca cu ulei si otet.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri