Salata din varza rosie

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2,2 kg varza rosie
  • 100 g ulei
  • 75 ml otet 9 grade
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se taie fin. Otetul se dilueaza cu putina apa.

Tehnica prepararii

Varza taiata se freaca cu sare, se lasa 10 minute pentru a se inmuia, se stoarce bine si se amesteca cu otet si ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri