Salata orientala cu maioneza

May 12, 2014 - Salate



Ingrediente
  • 1,800 kg cartofi
  • 350 g maioneza
  • 50 g mustar
  • 50 g patrunjel verde
  • 2 g piper macinat
  • 200 g ceapa
  • 200 g castraveti murati
  • 200 g masline
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg de apa, se curata coaja, se taie felii rotunde subtiri. Castravetii se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala in apa.

Tehnica prepararii

Cartofii se amesteca cu 150 g maioneza, mustar, castraveti, ceapa, sare, piper si jumatate din cantitatea de patrunjel verde si se asapa pe platou. Se orneaza cu restul de maioneza, masline si patrunjel verde.

Prezentarea si servirea

Salata se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 200 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri