Salata verde ardeleneasca

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2 kg salata verde
  • 100 g ulei
  • 50 ml otet 9 grade
  • 50 g zahar
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Salata verde se curata si se spala fiecare frunza in mai ulte ape reci. Otetul se dilueaza cu putina apa.

Tehnica prepararii

Salata se amesteca cu otet, ulei, sare si zahar.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri