Salata verde cu sos de mustar

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2 kg salata verde
  • 100 g ulei
  • 25 ml otet 9 grade
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Salata verde se curata si se spala fiecare frunza in mai ulte ape reci. Otetul se dilueaza cu 50 ml apa.

Tehnica prepararii

Frunzele de salata se asaza in salatiera. Otetul se amesteca cu mustar, sare; se adauga treptat ulei, amestecând continuu pâna la omogenizare. Sosul format se adauga peste frunzele de salata.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri