Salata verde

Jun 9, 2014 - Salate

Ingrediente
  • 2 kg salata verde
  • 100 g ulei
  • 50 ml otet 9 grade
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Salata verde se curata, se desprind frunzele si se spala in mai multe ape reci fiecare frunza. Otetul se dilueaza cu putina apa.

Tehnica prepararii

Frunzele de salata se asaza in salatiera sau raviera. Se prepara sosul din ulei, otet, sare si se adauga peste frunzele de salata; se amesteca usor.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in salatiera sau raviera. Se serveste la diferite preparate, fripturi, s.a. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri